Dorești mobilă la comandă? - 22

Soluții personalizate. Prețuri accesibile. Calitate înaltă.

Dorința ta, soluția noastră!

Contactează-ne
Dorești mobilă la comandă?

Soluții personalizate. Prețuri accesibile. Calitate înaltă.

Dorința ta, soluția noastră!

Contactează-ne
Dorești mobilă la comandă? - 33

Soluții personalizate. Prețuri accesibile. Calitate înaltă.

Dorința ta, soluția noastră!

Contactează-ne
Despre companie mobiprim

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, ne permitem să oferim clienților noștri mobilier la comandă cu prețuri foarte competitive care se ridică la cele mai exigente cerințe de calitate.
Mobiprim vine în ajutorul dumneavoastră prin găsirea de solutii personalizate și optime spatiului ce se dorește amenajat în funcție de dimensiuni și buget. Dacă doriți mobilă la comandă noi suntem alegerea perfectă. Realizăm mobilier la comandă, pe dimensiunile, finisajele și culorile dorite, din pal, MDF și sticlă în funcție de cerințele clientului și posibilitațile date de spațiu. De la dormitoare, mobilier pentru living, camere pentru copii, mobilier pentru baie la dressinguri și bucatării complet utilate. Serviciile noastre de mobilă la comandă pun la dispoziția dumneavoastră experiența și talentul echipei noastre fie că doriți amenajarea spațiului dumneavoastră cu mobilier simplu,utilitar fie că doriți un mobilier cu design îndrăzneț, personalizat .
Atitudinea înseamnă calea noastră spre calitate! Echipa stă în spatele produsului. Produsul este echivalentul unei senzații de fericire, calitate și încredere de care are nevoie orice familie. Noi vrem să credem că dumneavoastră primiți ceva mai mult decât un mobilier și anume acea plus valoare oferită de minunatele clipe când toți împreună petrec timpul într-un spațiu plăcut.

Toată mobila la comandă este realizată de o echipă de maeștri profesionști calificati permanent.
Iar echipa de instalatori cu cea mai mare grijă instalează mobilierul în casa dumneavostră.
Avem încredere în produsul nostru, pentru că avem parteneri de nădejde, și depunem tot efortul pentru ca experiența colaborării cu Mobiprim să fie una frumoasă, pentru că după instalare Mobiprim rămâne pentu foarte mult timp în casele dumneavostră. 

Cum ne găsiți: str. Calea Moșilor 4, mag.33, Chișinău, Moldova.
Program de lucru: Marți - Duminică, de la 09:00 la 16:00, Luni- zi liberă.

Serviciile noastre
Portofoliu Mai mult
Dorești mobilă la comandă? Vino la Mobiprim Service acum! Contactează-ne
Contacte

Mobiprimservice - mobilă la comandă în Chișinău, Moldova. Chișinău, str. Calea Moșilor 4, mag. 33 (+373) 692 37 561
icon
Viber
icon
Telefon
icon
Mail